• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

5 березня 2024 встановлено результати фотоконкурсу «Годівнички для пернатих друзів»

on .

1Під головуванням в. о. директора Департаменту комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Тетяни Кукушкіної, встановлено результати фотоконкурсу «Годівнички для пернатих друзів».

Для участі в фотоконкурсі необхідно було надіслати роботу на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. в строк з 19.02.2024 по 01.03.2024 на яких зображені годівнички для птахів або фотографію, як автор роботи годуєте птахів.

У фотоконкурсі взяли участь 26 дітей Луганської області, які з початком повномасштабного вторгнення, були вимушені тимчасово залишити своє місце проживання.

У зв’язку із тим, що всі надіслані роботи зроблені креативно, комісія з відбору робітприйняла рішення збільшити з 5 (п’яти) до 7 (семі) число переможців.

Вітаємо Максима Ф., Уляну К., Марію Ц., Олександра Ц., Єгора К., Івана С. та Ангеліну О. з перемогою в фотоконкурсі «Годівнички для пернатих друзів»!

Всім переможцям найближчим часом буде відправлено Подяку за участь у фотоконкурсі та пам’ятний подаруночок.

Нагадуємо, конкурс проводився з метою формування в дітей дбайливого ставлення до природи, а особливо птахів - пернатих «друзів», що зимують у наших краях і потребують допомоги саме всередині та наприкінці зимового сезону, коли їм важко знайти поживу у природі.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»