• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Як оформити дозвіл на здійснення операцій з оброблення відходів: Міндовкілля запрошує на тренінг

on .

05 03 2024 1Будь-які зміни завжди викликають багато запитань. І це нормально.

Щоб у підприємств було якомога менше складнощів із переходом на нову дозвільну систему в рамках реформи, Міндовкілля запрошує на тренінг.

Ми готові не лише надати відповіді та необхідні роз'яснення, але і разом з будь-яким підприємством пройти онлайн весь шлях на ЕкоСистемі. Тож на тренінгу чекаємо на “добровольців”, які на власному прикладі покажуть, що оформити дозвіл на здійснення операцій з оброблення відходами - це легко, зручно та швидко.

Коли: 7 березня об 11.00

Де: онлайн платформа Webex

Посилання для приєднання: https://mepr.webex.com/wbxmjs/joinservice/

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови № 314 “Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану”. Цим рішенням Уряд дав час бізнесу адаптуватися до нових умов роботи в рамках реформи управління відходами. Однак, ті хто планують працювати у цій сфері, із 9 січня мають 5 місяців, щоб зібрати необхідні документи та отримати дозвіл.

По завершенню цього терміну здійснювати захоронення чи переробку відходів зможуть лише підприємства, які матимуть дозволи. А отже буде підтверджено, що вони відповідають встановленим вимогам, мають необхідну матеріально-технічну базу та кваліфікований персонал, і їх діяльність не завдаватиме шкоди людям та довкіллю.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»