• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Затверджено Порядок проведення консультацій з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування щодо оцінки впливу на довкілля та врахування результатів таких консультацій при прийнятті рішення щодо можливості здійснення планованої діяльності

on .

Міндовкілля наказом від 06.02.2024 № 142 затвердило Порядок проведення консультацій з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування щодо оцінки впливу на довкілля та врахування результатів таких консультацій при прийнятті рішення щодо можливості здійснення планованої діяльності.

Цей Порядок визначає механізм проведення під час здійснення оцінки впливу на довкілля консультацій з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування щодо звіту з оцінки впливу на довкілля та врахування результатів таких консультацій при прийнятті рішення щодо можливості здійснення планованої діяльності відповідно до їхніх повноважень з питань, що стосуються довкілля.

Консультації із заінтересованими органами мають право ініціювати (у разі необхідності), організовувати і проводити уповноважений територіальний та уповноважений центральний органи.

Консультації є механізмом поглибленого вивчення питання можливості ведення планованої діяльності суб'єктом господарювання та проводяться виключно щодо планованої діяльності, протягом строку громадського обговорення Звіту з оцінки впливу на довкілля.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 14 лютого 2024 р. за № 224/41569 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»