• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

ДО УВАГИ РОЗРОБНИКІВ МІСТОБУДІВНОЇ Й ЗЕМЛЕВПОРЯДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ПРОВОДИТЬСЯ ОПИТУВАННЯ!

on .

yvaga 19 01Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», у співпраці з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру, надає всебічну підтримку територіальним громадам у сфері розроблення Комплексних планів просторового розвитку території громад. Ці плани виступають одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою.

З метою вирішення різноманітних проблемних питань та завдань, які виникають при цьому процесі, Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» впроваджує діалогову платформу, яка послужить засобом тісної комунікації між розробниками містобудівної й землевпорядної документації, посадовими особами територіальних громад та експертним середовищем.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України ініціює проведення опитування для визначення потенційних розробників Комплексних планів просторового розвитку територіальних громад. Мета опитування полягає у зборі досвіду, необхідного для ефективного розроблення Комплексного плану просторового розвитку території громади.

Опитувальник знаходиться за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUYvJRp1wdAM3YepneVdysiqyNnYOXy0Bc5OvgmBImc99QtQ/viewform?usp=sf_link
Опитування триватиме до 25 січня 2024 включно.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»