• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Міністр Руслан Стрілець та Виконавчий директор WWF-CEE Андреас Бекман домовилися про посилення співпраці у довкіллєвих проектах

on .

WhatsApp Image 2023-10-11 at 10.22.37Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець провів зустріч з Виконавчим директором WWF Центральної та Східної Європи Андреасом Бекманом.

У фокусі — стратегічні та практичні проєкти Міндовкілля і WWF з оцінки екологічних збитків та відновлення довкілля, моніторингу природних екосистем і біорізноманіття, створення центрів порятунку та реабілітації диких тварин.
 
“Взаємодія Міндовкілля та однієї з найбільших природоохоронних організацій важлива для збереження та повоєнного відновлення довкілля України. Дякую Андреасу Бекману за візит та продуктивну розмову. Попереду багато спільних проєктів”, – зазначив Руслан Стрілець.
  
Під час зустрічі Андреас Бекман повідомив, що вже понад 25 років WWF Центральної та Східної Європи працює в Україні задля збереження біорізноманіття та сталого використання виняткових природних багатств країни.
 
“Ми залишаємося відданими підтримці України, особливо зараз, в час російської військової агресії проти України. Був радий обговорити з Міністром захисту довкілля Русланом Стрільцем та його колегами можливі шляхи підтримки державних екологічних пріоритетів з нашого боку, включаючи відбудову України у дружній до природи спосіб за принципом “building back better”, підготовку країни до імплементації амбітної природоохоронної політики та законодавства відповідно до вимог ЄС”, –зауважив Андреас Бекман.

За матеріалами Міндовкілля: http://surl.li/majku

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»