• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Висновок на транскордонне перевезення відходів «е-Зеленка» відтепер є дозвільним документом та надається онлайн через ЕкоСистему

on .

7-2023-07-17-800x445Раніше підприємці для отримання послуги могли подавати документи як в електронному, так і паперовому вигляді. З набуттям чинності 9 липня Закону “Про управління відходами” процес її оформлення відбувається онлайн. А отриманий в системі висновок є документом дозвільного характеру.

Крім того, зазначений Закон значно спрощує отримання самого висновку щодо ввезення/вивезення відходів Зеленого переліку. Нагадаємо, що до цього переліку належать гуманітарна допомога, брухт, вживані одяг чи взуття, хутро та шкіра, макулатура, відходи рослинного походження тощо.

Перелік документів для отримання висновку розміщений на ЕкоСистемі.

Щоб оформити висновок потрібно:
· обрати розділ «е-Відходи», «Адміністративні послуги». Знайти там «Висновок на транскордонне перевезення відходів, що включені до Зеленого переліку відходів»;
· натиснути «Замовити» послугу;
· заповнити усі розділи та подати заявку.

Заявка буде розглянута протягом 10 днів. Інформація про отримані висновки буде відображатися у електронному реєстрі, з якого можна автоматично згенерувати QR код з необхідною інформацією.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»