• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

З Днем довкілля України!

on .

uborka1

Від колективу Управління екології та природних ресурсів Луганської облдержадміністрації прийміть вітання з чудовим і дуже важливим святом – Днем довкілля України!
Охорона навколишнього середовища – це справа не тільки екологів, це спільна турбота кожного мешканця нашої Луганщини, нашої України, нашої планети. Ми щиро вдячні усім небайдужим, хто саме в цей день знайшов час, сили, бажання зробити щось для довкілля. Нехай кожна людина нашої планети розуміє те, що основною рушійною силою природоохоронних заходів є людський фактор. Ми всі живемо на одній планеті, і забруднюючи її, шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. І цей день - прекрасна нагода зробити разом хоча б один крок для покращення стану довкілля: посадити дерево, прибрати шкільне подвір'я і піклуватися про збереження природних скарбів.
Своїм прикладом, разом з заступником голови облдержадміністрації Вадимом Данієляном та представниками інших структурних підрозділів облдержадміністрації ми взяли активну участь у приведенні до належного стану вулиць, прибираючи сухі гілки, минулорічне листя, сміття, що залишилось після зими або зібралося останніми місяцями. Збережімо планету разом!

 

uborka2

uborka3

uborka4

 

 

 

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»