• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Пожежа на полігоні твердих побутових відходів!

on .

pogega na rub poligoni 1

pogega na rub poligoni 2

Зранку 11 вересня 2017 року до управління з питань надзвичайних ситуацій надійшло телефонне повідомлення від мешканців міста Рубіжне про значне задимлення території поблизу полігону твердих побутових відходів, який належить
КП «Шляхово-експлуатаційне підприємство» Рубіжанської міської ради.

Керівництвом управління з питань надзвичайних ситуації було прийняте рішення про перевірку даного факту разом з представниками ДСНС України, Державної екологічної інспекції та Департаменту екології та природних ресурсів. На місці було встановлено, що на території полігону ТПВ площею 10,7074га існує два осередки горіння сміття. Вогонь поширюється всередині сміттєвого масиву і супроводжується виділенням великої кількості токсичного диму та, як наслідок, задимленням значної території навколо. Щодо одного з осередків приймаються міри з гасіння пожежі.

На даний час масштабних наслідків пожежа не завдала. Причину загоряння не встановлено.

Міський голова Хортив С.І. з даного приводу повідомив, що для ліквідації пожежі та нормалізації ситуації міською владою будуть вжиті всі необхідні заходи. Разом з тим голова зауважив, що, можливо, ми маємо діло з навмисним підпалом.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»