• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Президент України Петро Порошенко відвідав Луганщину!!! "Ми маємо боротись за кожного українця на Луганщині" – сказав Президент.

on .

prezudentДепартамент екології відвідав м. Кремінну щоб привітати Президента України, та став свідком церемонії вручення реанімобілів і спеціалізованого автотранспорту для медичних закладів області. За його словами, неонатальний реанімобіль оснащений найсучаснішим медичним устаткуванням, в ньому зокрема інкубатор для транспортування новонароджених, портативний ультразвуковий сканер, апарат для штучної вентиляції легенів та інше обладнання, яке дає можливість перевозити дітей в найважчому стані.

Петро Порошенко також наголосив, що для нього було принципово, щоб в якості першого пріоритету виділялись кошти державного бюджету на Луганську і Донецьку області. Вкрай важливо розвивати й підтримувати ті заклади, які продовжують повноцінно функціонувати, які вимушено перебралися з тимчасово окупованих територій і надають послуги в межах вільної контрольованої частини області. «Україна відроджується» –підкреслив Глава держави. «Єдине, що нам для цього потрібно – мир, – сказав Президент. «Тут ми маємо відродити все пошкоджене війною, тут ми маємо відновлювати пошкоджену війною інфраструктуру, тут ми маємо відбудовувати об'єкти, які були зруйновані під час військових дій, тут ми маємо будувати спортивні майданчики», – зазначив він. «І для нас – це справа принципова. Це той шлях, яким ми будемо повертати суверенітет України на окуповані землі, повертати Україну в Луганськ і Донецьк», – сказав Президент.
Глава держави зазначив, що в процесі відновлення миру в Україні політико-дипломатичним шляхом розраховує на підтримку мешканців Донбасу. «Ніде мир не цінують так, як там, де поливали «Градами», де чули гуркіт снарядів та полум'я боїв.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»