• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

До уваги суб’єктів оцінки впливу на довкілля!

on .

YvagaШановні громадяни! Звертаємо увагу, що 17 липня 2020 року вступають в дію зміни до статті 17 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».
Статтю 17 доповнено пунктом 21 наступного змісту:
Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадське обговорення планованої діяльності проводиться у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді), про що зазначається в оголошенні про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та у звіті про громадське обговорення. У цей період громадські слухання, передбачені статтею 7 цього Закону, не проводяться і на дати, що припадають на цей період, не призначаються. Заплановані громадські слухання, дата проведення яких припадає на цей період, вважаються такими, що не відбулися, і повторно не проводяться.
Таким чином, повідомляємо, що згідно пункту 21 статті 17 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», оголошені громадські слухання ПП «Рименд» щодо планованої діяльності з виробництва асфальтобетонних сумiшей на установці КДМ-2087 на промисловому майданчику за адресою: пл. Хiмiкiв"2-б" м. Рубiжне, Луганської області, які мали відбутися 22 липня 2020 об 11.00 годині за адресою: вул. Гагаріна, буд.47а, каб.50, м. Сєвєродонецьк, Луганської області, не відбудуться і повторно не будуть проводитися.
Тимчасово, на період дії карантину до повного його скасування та протягом 30 днів з дня його скасування, зауваження і пропозиції громадськості щодо звітів про плановану діяльність суб’єктів господарювання приймаються у письмовій формі поштовим засобом зв´язку: проспект Центральний, 54 б, м. Сєвєродонецьк, Луганська область,93405 та у тому числі в електронному вигляді на електронні адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Уся інформація, щодо процедур оцінки впливу на довкілля міститься у Єдиному реєстрі за посиланням : http://eia.menr.gov.ua/uk/cases?region=12
Відділ оцінки впливу на довкілля

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»