• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

До уваги суб’єктів оцінки впливу на довкілля!

on .

YvagaШановні громадяни! Звертаємо увагу, що уся інформація, щодо процедур оцінки впливу на довкілля міститься у Єдиному реєстрі за посиланням http://eia.menr.gov.ua/uk/cases?region=12

Відповідно до частини 3 статті 7 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» уповноважений територіальний орган, а у випадках, визначених частинами третьою і четвертою статті 5 цього Закону, - уповноважений центральний орган зобов'язаний забезпечити громадське обговорення у процесі здійснення оцінки впливу на довкілля.
Відповідно до частини п'ятої статті 7 Закону громадське обговорення планованої діяльності після подання звіту з оцінки впливу на довкілля проводиться у формі громадських слухань та у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).
Надання письмових зауважень, коментарів та пропозицій по планованій діяльності можливо на електрону адресу Департаменту:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

та поштовим засобом зв´язку: проспект Центральний, 54 б, м. Сєвєродонецьк, Луганська область,93405
Зберігайте спокій та направляйте свої зауваження та пропозиції онлайн.
Шановні суб'єкти господарювання! У разі посилення карантинних заходів, можливе припинення процедури громадських слухань, тому просимо врахувати вимоги превентивних заходів та не призначати громадські слухання на період дії карантину.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»