• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

УВАГА!

on .

Yvaga
10 березня 2020 року в Єдиному реєстрі оцінки впливу на довкілля оприлюднено Повідомлення про плановану діяльність ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРАЇНСЬКИЙ ШЛЯХ» (юридична адреса: 01042, м. Київ, Печерський р-н, вул. Чигоріна, буд. 49, оф. 10), яка підлягає оцінці впливу на довкілля (справа в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля номер 2020365456).
Об'єктом планованої діяльності є виробництво асфальтобетонних сумішей для будівництва доріг на асфальтобетонному заводі MARINI TOP TOWER 3000P, номінальною продуктивністю 240 т/год, розташованого на орендований ділянці площею 4500 м2 промислового майданчику Товариства з додатковою відповідальністю «Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів» за адресою: 93408, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Богдана Ліщини, буд. 2н.
Технічною альтернативою 1 визначено, що планована діяльність з виготовлення асфальтобетонних сумішей різних типів на мобільному асфальтобетонному заводі MARINI TOP TOWER 3000P корпорації FAYAT Group, сушильний агрегат асфальтобетонної установки якого працює на природньому газі.
Враховуючи проблемність меж санітарно-захисної зони даної планованої діяльності, пропонуємо громадськості скористатися своїм правом надавати зауваження і пропозиції до планованої діяльності ( відповідно до п.7 статті 5 Закону України « Про оцінку впливу на довкілля»), долучитися до обговорення обсягу дослідження та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до Звіту з оцінки впливу на довкілля ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ШЛЯХ».
Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Міністерства енергетики та захисту довкілля України. Поштова адреса: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, тел./факс (044) 206-20-89; електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Контактна особа: Гладун Євгеній Євгенійович. Детально з Повідомленням можна ознайомитися за посиланням:
http://eia.menr.gov.ua/uk/case/id-5456

 

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»