• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

УВАГА!

on .

YvagaДо уваги суб'єктів господарювання, які включені або підлягають включенню до Реєстру об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів:
Згідно Закону України «Про відходи», постанови Кабінету Міністрів України від 31.08.1998 № 1360 «Про затвердження порядку ведення реєстру об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17.01.2014 р. № 21 Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації (далі – Управління) в термін
з 01 по 15 лютого 2019 року приймає на розгляд, затвердження та оновлення реєстрові карти об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів (ОУВ та ООУВ).
Нагадуємо, що наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 25.01.2016 № 25 внесено зміни до Інструкції щодо складання реєстрових карт об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів, затвердженої наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України від 17.02.1999 № 41. У зв'язку з цим при поданні на затвердження/оновлення реєстрових карт ОУВ та ООУВ Вам необхідно надати їх електронні версії за формами, наведеними тут (посилання на файл ОУВ  ООУВ). За відсутності електронних версій реєстрові карти ОУВ та ООУВ прийматися на розгляд Управлінням не будуть.
Нагадуємо, що включенню до Реєстру ОУВ та ООУВ підлягають суб'єкти господарювання, для яких показник загального утворення відходів (Пзув) становить більше 1000 у.о. (формулу для розрахунку наведено у статті 1 Закону України «Про відходи»).
Суб'єкти господарювання, які вже включені до Реєстру ОУВ та ООУВ, подають реєстрові карти ОУВ та ООУВ на оновлення не залежно від розміру Пзув за звітний рік.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»