• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

«Сіверський Донець: басейну здоров’я – людям життя»

on .

DSC 1173

Начальник управління екології та природних ресурсів Олег Тіхонов, виконуючий обов'язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь та начальник басейного управління водних ресурсів Сергій Трофанчук взяли участь у засіданні «круглого столу» на тему: «Сіверський Донець: басейну здоров'я – людям життя» і привітали учасників 12 конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді».

Річка Сіверський Донець – водна артерія Сходу України і четверта за величиною річка держави. Під час засідання розглянуто низку питань. Начальник Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олег Тіхонов доповів про заходи щодо відновлення водних об'єктів та вдосконалення моніторингу поверхневих вод в Луганській області. Також у рамках проведення цього заходу відбулось нагородження переможців та призерів 12-го творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді».
Цьогоріч у конкурсі взяли участь 97 навчальних закладів Луганської, Донецької і Харківської областей.З Луганської області участь у конкурсі взяли 22 навчальні заклади. Було надіслано 160 робіт. Творчий погляд на світ очима юності і дитинства розкривають конкурсні роботи у 6-ти номінаціях: 1) фотографії, 2) малюнки, 3) поетичні й прозові твори, 4) поробки з природних та ужиткових матеріалів, 5) дослідницькі роботи, 6) агітаційні розробки.
Всі надані конкурсантами роботи були розглянуті комісією з оцінювання, до якої увійшли фахівці за відповідними напрямками та представники державної влади і органів місцевого самоврядування. Переліки переможців та призерів конкурсу можна завантажити з сайту Сіверсько-Донецького БУВР за посиланням: http://www.sdbuvr.gov.ua/UA/anons .htm
Всі переможці отримали почесні дипломи за I, II, III призові місця, а також флеш-карти з емблемою Дня Сіверського Дінця - від Донецької, Луганської та Харківської обласних державних адміністрацій.
До нагородження переможців приєднався Директор Департаменту освіти і науки Юрій Стецюк.
Захід відбувся в позитивному настрої та дружній компанії.

DSC 1198

DSC 1287

DSC 1226

 

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»