• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках»

on .

З 21 березня розпочала свою ходу щорічна Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках», проголошена Генеральною Асамблеєю ООН, як Міжнародний день лісу, метою якої є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз'яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості учнівській молоді, представникам громадськості взяти участь у створенні лісів, підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської галузі.
Одним із найважливіших заходів є успішне проведення робіт з лісовідновлення і лісорозведення із залученням учнівської та студентської молоді, представників громадських організацій, місцевих органів виконавчої влади, органів самоврядування та засобів масової інформації.
13.04.2018 була проведена висадка лісових насаджень на території
ДП «Новоайдарське лісомисливське господарство». Представники управління екології та природних ресурсів активно прийняли участь у зазначеному заході.

les1

les2

les4les5

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»