• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Сіверський Донець - очима молоді

on .

sd o4ima molodi14 листопада у місті Лисичанську відбулось нагородження учасників ХІ творчого конкурсу "СІВЕРСЬКИЙ ДОНЕЦЬ – ОЧИМА МОЛОДІ", на якому були присутні представники Управління екології та природних ресурсів, керівництво Басейного Управління Водних Ресурсів, керівництво міста Лисичанськ, громадські організації та талановиті учасники конкурсу.

Цей урочистий захід проводиться в рамках відзначення ДНЯ СІВЕРСЬКОГО ДІНЦЯ – 2017 з метою еколого-патріотичного виховання дітей та молоді, формування дбайливого ставлення до водних ресурсів і головної водної артерії сходу України – річки Сіверський Донець. Його організаторами у Луганській області є Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів спільно з громадською організацією "Сіверський Донець – відродження", за підтримки Луганської облдержадміністрації.

До участі у конкурсі «Сіверський Донець – очима молоді» було запрошено учнів та студентів загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів Луганської області. До конкурсної комісії надійшла 291 робота з 50 учбових закладів Луганської області.

Конкурс проводиться за номінаціями: фотографії, малюнки, поетичні й прозові твори, дослідницькі роботи, вироби з природних та ужиткових матеріалів, агітаційні розробки (стінгазети, плакати, буклети).

Переможці конкурсу були нагороджені спеціальними дипломами з відзнакою за любов до рідного краю і прагнення зберегти його природні багатства.

Управління екології та природних ресурсів щиро дякує усім юним художникам, дослідникам, фотографам, агітаторам та просто творчим особам, що надіслали свої роботи на конкурс, а також їхнім батькам і вчителям! Усі роботи цікаві, яскраві, талановиті, адже в кожному з них — часточка душі автора і велика любов до Луганщини, до Сіверського Дінця.

Переможці всі, тому що не байдужі до природи, дбають про неї!

Також, велику подяку хочеться висловити всім працівникам Сіверсько -Донецького басейнового управління водних ресурсів за організацію конкурсу, який сприяє вихованню у молоді дбайливого ставлення до природи, дає змогу молоді висловлювати свою думку, свої почуття.

Бажаємо миру, добробу¬ту успіхів і творчого натхнення всім учасникам і переможцям.

Дякуємо за вашу небайдужість!

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»