• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

День Сіверського Дінця: діалог заради майбутнього

on .

8Вода, в тебе нема ні смаку, ні кольору, ні запаху,
тебе неможливо описати,
тобою насолоджуються, не відаючи, що ти таке!
Не можна сказати, що ти необхідна для життя:
ти – саме життя!
Ти наповнюєш нас радістю, що не поясниш нашими почуттями.
З тобою повертаються до нас сили, з якими ми вже попрощалися.
По твоїй милості в нас знову починають вирувати висохлі джерела нашого серця.
Ти найбільше багатство у світі...
Антуан де Сент-Екзюпері

Саме з таких слів розпочалась науково-практична конференція "Діалог заради майбутнього", присвячена Дню Сіверського Дінця. 22 вересня 2017 р. у м. Слов'янськ представники Департаменту екології та природних ресурсів прийняли участь в урочистих заходах, присвячених до цієї екологічної акції.
Розпочалось свято з дружньої зустрічі з колективом і керівництвом Сіверсько-Донецького Басейного Управління Водних Ресурсів біля патріотичного муралу «Сіверський Донець ріка натхнення і любові»!
Особливо зворушливою є стіна з вітбитками дитячих долоньок дітей Сіверсько-Донецького управління водних ресурсів!
Також в рамках відзначення дня Сіверського Дінця – 2017 Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів спільно з громадською організацією "Сіверський Донець – відродження" за підтримки Донецької та Луганської облдержадміністрації було оголошено проведення ХІ творчого конкурсу "Сіверський Донець – очима молоді" з метою екологічно-патріотичного виховання дітей та молоді, формування дбайливого ставлення до водних ресурсів рідного краю та усвідомлення важливості головної водної артерії сходу України – річки Сіверський Донець.
За вагомий особистий внесок у справу охорони та раціонального використання водних ресурсів головної водної артерії Східної України – річки Сіверський Донець та з нагоди дня Сіверського Дінця – 2017 були відзначені активні учасники зазначеної акції, які отримали Подяки.
Колектив Департаменту екології та природних ресурсів Луганської облдержадміністрації сердечно привітав працівників Басейного Управління Водних Р есурсів зі святом та побажав успіхів і досягнень у благородній справі захисту і збереження природного багатства України, невпинного руху вперед, міцного здоров'я, щастя та благополуччя.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»