• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Відбулася Міжвідомча комісія з питань підготовки водогосподарського комплексу до роботи в період літньо-осінньої межені 2017 року!

on .

migvidom komisij buvr 2017Департамент екології та природних ресурсів разом із представниками Департаменту житлово-комунального господарства, Головним управлінням Держпродспоживслужби у Луганській області та КП «Попаснянський районний водоканал» 8 червня 2017 року о 13-00 в залі засідань Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів (Слов'янськ) прийняли участь у засіданні Міжвідомчої комісії з питань підготовки водогосподарського комплексу до роботи в період літньо-осінньої межені 2017 року в басейнах річок Сіверського Дінця, Дніпра та Приазов'я у межах Харківської, Донецької і Луганської областей на території, підконтрольній органам влади.


Були обговорені такі питання:
1. Виконання рішень Міжвідомчої комісії від 15 березня 2017 року та результати роботи водогосподарського комплексу в басейнах річок Сіверського Дінця, Дніпра та Приазов'я у весняний період 2017 року в межах Харківської області та Донецької і Луганської областей на території, підконтрольній органам влади.
2. Прогноз розвитку гідрометеорологічної та водогосподарської обстановки в басейнах річок Сіверського Дінця, Дніпра та Приазов'я на літньо-осінню межень 2017 року.
3. Про водогосподарську обстановку на водних об'єктах в басейнах річок Сіверського Дінця, Дніпра та Приазов'я на початок межені та основні завдання щодо забезпечення водними ресурсами водокористувачів Харківської, Донецької і Луганської областей в межах встановлених лімітів у маловодний період року.
4. Пропозиції учасників Міжвідомчої комісії щодо режимів роботи водосховищ та водогосподарських систем на період літньо-осінньої межені 2017 року згідно Правил експлуатації та вимог щодо підтримання водності річок.
5. Про встановлення оптимальних режимів роботи водосховищ і водогосподарських систем в басейнах річок Сіверського Дінця, Дніпра та Приазов'я на період літньо-осінньої межені 2017 року з урахуванням потреб всіх учасників водогосподарського комплексу Харківської області та Донецької і Луганської областей на території, підконтрольній органам влади.
По закінченню засідання були підведені підсумки роботи комісії та підготовлено проект рішення.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»