• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

КОЛЕГІЯ «ПРО ПІДСУМКИ ПРИРОДООХОРОННОЇ РОБОТИ У 2016 РОЦІ ТА ОСНОВНІ НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ НА 2017 РІК»

on .

DSCN123 березня 2017 року Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації була проведена Колегія «Про підсумки природоохоронної роботи у 2016 році та основні напрями діяльності на 2017 рік». У колегії під головуванням директора Департаменту екології та природних ресурсів Тіхонова Олега Викторовича, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Гуц Володимир Вікторович, начальники управлінь Департаменту екології та природних ресурсів, представник Державної екологічної інспекції у Луганській області, представники райдержадміністрацій, керівники державних управлінь, наукових установ, керівники суспільних організацій.

На колегії були розглянуті питання охорони атмосферного повітря, водних, земельних ресурсів, рослинного та тваринного світу, забезпечення DSCN2функціонування регіональної системи моніторингу навколишнього середовища, розвитку екологічної мережі Луганської області, розвитку природно-заповідного фонду формування національної екологічної мережі.

Заслухали доповіді директора Департаменту екології та природних ресурсів Тіхонова О.В., виступи представника екологічної інспекції у Луганській області, представників наукових установ та керівників підприємств і організацій.

Керівники підприємств звернули увагу на труднощі виконання заходів, в умовах здійснення антитерористичної операції та неможливості контролювання частини території Луганської області, а також на ускладнення питань, пов'язаних з відсутністю достатнього фінансування заходів в умовах, які склалися.

Перед державними природоохоронними органами виникають нові ризики екологічної небезпеки з боку неконтрольованих великих промислових підприємств, що вимагає підвищеної уваги, оперативності та ефективності взаємодії всіх державних служб.

Підбиваючи підсумки природоохоронної роботи за 2016 році, приймаючи до уваги пропозиції та зауваження членів колегії та присутніх, були прийняті рішення щодо покращення збереження навколишнього природного середовища.

Роботу Департаменту екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації за звітний період визнано задовільною.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»