• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

18 квітня – День навколишнього середовища! Жити в злагоді з природою!

on .

images7Згідно Указу Президента України «Про День навколишнього середовища» від 06.081998 № 855/98 щороку в третю суботу квітня з 1998 року в Україні відзначається День навколишнього середовища.
Святкування цього дня розраховане на те, щоб кожна людина розвивала в себе любов до природи,жила в гармонії і з рослинами, і з братами нашими меншими та піклувалася про «матір» всього живого.В цей день Державні заклади, підприємства та компанії, екологічно свідомі громадяни, громадські організації, студенти та школярі для поліпшення стану довкілля проводять заходи з благоустрою та озелененню населених пунктів та прилеглих до них територій, очищують водні джерела та ведуть просвітницьку діяльність.
Департамент екології та природних ресурсів закликає кожного небайдужого обрати свій спосіб щодо покрашення навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття в своєму подвір'ї, очистить місця відпочинку чи посадить дерево, а дехто просто не залишить на природі слідів свого відпочинку. Таким чином усі ми зробимо навколишнє середовище чистішим і гарнішим та надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних багатств.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»