• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Проведена колегія Департаменту екології та природних ресурсів Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

on .

DSCN169319 березня 2015 року у м. Сєвєродонецьк відбулася колегія Департаменту екології та природних ресурсів Луганської обласної військово-цивільної адміністрації про підсумки природоохоронної роботи у 2014 році та основні напрями діяльності на 2015 рік, виконання Обласної програми з охорони навколишнього природного середовища на 2011-2015 роки.
На колегії були розглянуті питання охорони атмосферного повітря, водних, земельних, рослинних ресурсів, забезпечення функціонування регіональної системи моніторингу навколишнього середовища, розвитку екологічної мережі Луганської області.

В ході обговорення виконання Обласної програми з охорони навколишнього природного середовища на 2011-2015 роки керівники підприємств звернули увагу на труднощі виконання заходів, пов'язані з відсутністю достатнього фінансування заходів в умовах, які склалися.
Заслухавши доповідь директора Департаменту екології та природних ресурсів Тіхонова О.В., виступи керівників природоохоронних служб та представників громадськості, зроблено висновок, що в умовах здійснення АТО та окупації частини території Луганської області державне управління та контроль за станом навколишнього природного середовища та раціонального використання природних ресурсів стають більш важливим та відповідальним сектором, що забезпечує стабільне функціонування Луганщини.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»