• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

День довкілля

on .

Toloka 2019В Україні в третю суботу квітня відзначається День довкілля, який встановлено Указом Президента України від 06.08.1998 № 855/98.
Цей День дозволяє реально оцінити стан навколишнього середовища, в якому ми живемо. Дає можливість уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів.
Сьогодні, більше ніж коли-небудь, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності – нації за націю, особистості за особистість, людини – за всі інші форми життя. За цей час вже склалися своєрідні традиції святкування. Сьогодні на Луганщині – це посадка дерев, прибирання територій, збір сміття тощо.
Працівники Управління екології та природних ресурсів, прийняли участь у прибиранні території від побутового сміття навколо озера Чисте, що є місцем відпочинку Сєвєродончан. Приймаючи участь у акції ми власним прикладом показуємо громадянам важливість збереження чистоти у місцях відпочинку. Долучайтеся

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»