• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Колегія

on .

Kolegij 1Сьогодні, 18 квітня 2019 року відбулося засідання колегії управління екології та природних ресурсів, в якому були підведені підсумки природоохоронної роботи управління у 2018 році та визначені основні напрями діяльності на 2019 рік. В роботі колегії взяли участь керівники організацій – суб'єктів регіональної системи моніторингу довкілля, представники промислових підприємств області.
Начальник управління Тіхонов Олег Викторович доповів про хід виконання у 2018 році Регіональної програми з охорони навколишнього природного середовища Луганської області на 2016-2018 роки та окреслив пріоритетні цілі та завдання Регіональної програми з охорони навколишнього природного середовища Луганської області на 2019-2025 роки. Крім того, була докладно висвітлена діяльність управління за визначеними напрямками роботи у 2018 році.
Начальник Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів Трофанчук Сергій Іванович доповів про впровадження Плану управління річковим басейном до 2024 року.
Провідний гідрогеолог ДП «Схід ДРГП» Чумаков Олександр Петрович звітував з питання ведення підприємством моніторингу підземних вод області у минулому році.
В.о. директора Луганського обласного лабораторного центру МОЗ України Радченко Олександр Іванович ознайомив присутніх з епідеміологічною обстановкою на території Луганської області, що підконтрольна українській владі.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»