• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ і водогосподарських систем.

on .

zacid migvidomho comisi6 березня 2018 року у м. Слов'янськ В стінах Сіверсько-Донецького БУВР відбулось чергове засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ і водогосподарських систем басейнів річок Сіверського Донця, Дніпра та Приазов'я у межах Харківської, Донецької і Луганської областей на весняний період 2018 року.


Разом з представниками Управління екології та природних ресурсів у засіданні узяли участь члени Міжвідомчої комісії з трьох областей, представники Харківського та Донецького управлінь облводресурсів, Харківського регіонального центру з гідрометеорології, Департаменту екології та природних ресурсів, Департаменту з питань цивільного захисту, Департаменту житлово-комунального господарства Донецької облдержадміністрації, Департаменту ЖКГ, Управління з питань цивільного захисту Луганської облдержадміністрації, Державного регіонального геологічного підприємства «Донецькгеологія», ГУ ДСНС України в Донецькій області, ГУ Держпродспоживслужби України в Донецькій області, Державної екологічної інспекції в Донецькій та в Луганській областях та ін.
Голова Міжвідомчої комісії, начальник Сіверсько-Донецького БУВР С.І.Трофанчук наголосив, що основним завданням є необхідність розглянути питання щодо роботи водогосподарського комплексу на весняний період 2018 року та встановити оптимальні режими основних водосховищ комплексного призначення і водогосподарських систем для їх наповнення з метою сталої роботи в меженний період та забезпечити виконання заходів для безаварійного пропуску дощових паводків і весняної повені. Тому головою Міжвідомчої комісії було поставлене завдання до 1 травня 2018 року забезпечити в цілому наповнення водосховищ комплексного призначення до максимально можливих об'ємів, з урахуванням наявної водності та за рахунок перекидання стоків і оперативного прийняття управлінських рішень.
Заслухавши інформації та пропозиції учасників зустрічі щодо встановлення оптимальних режимів роботи водосховищ та водогосподарських систем в басейнах р. Сіверський Донець, р. Дніпро та річок Приазов'я в межах Харківської області, Донецької і Луганської областей на весняний період 2018 року, Міжвідомчою комісією за підсумками засідання було прийнято відповідне рішення.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»