• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Година Землі!

on .

goduna zemli

У суботу 24 березня 2018 року о 20:30 щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети, щоб показати необхідність об'єднаних дій для збереження природи нашої планети. Мета акції - привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло на одну годину, щоб показати необхідність об'єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

Вимкніть світло - це буде Ваш внесок у покращення екологічної ситуації у кожному селі, місті та загалом на планеті.
Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.
Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина спрямованих на збереження навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів для подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.
Крім того, цього року Година землі в Україні робитиме акцент на збереження та розширення природоохоронних територій, що є одним з пріоритетів діяльності Мінприроди. Отже, збереження та розширення природоохоронних територій є пріоритетним напрямком діяльності Управління екології та природних ресурсів.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»