• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Міністр екології та природних ресурсів України з робочим візитом відвідав Донеччину

on .

DSC 0278 resizeМіністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак 2 липня 2017 року з робочим візитом відвідав Донеччину. Міністр прийняв участь в церемонії відкриття скверу бульвару Металургів, який був відновлений за рахунок обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, відвідав автоматизований пост спостереження за станом довкілля у м. Краматорськ та очисні споруди м. Бахмут. Під час візиту розглядалися проблемні питання Донбасу в сфері екології. Директор Департаменту екології та природних ресурсів Луганської облдержадміністрації Олег Тіхонов також прийняв участь у заходах.

Остап Семерак зазначив, що Україна вже сьогодні повинна мати план комплексного та системного бачення кроків з подолання екологічних наслідків військових дій на сході України, який сприятиме реалізації Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України.

"Мінприроди домовилося з ОБСЄ і розпочало проект з інвентаризації об'єктів, що несуть екологічну та техногенну загрозу. Ми повинні сконцентрувати інформацію, яка є в обласних адміністраціях стосовно всієї території Донецької області і всієї території Луганської області щодо об'єктів критичної інфраструктури в переліку всіх підприємств, які можуть мати можливий негативний вплив на навколишнє природне середовище і техногенні наслідки", - пояснив Остап Семерак.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»