• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Участь у Всеукраїнському конкурсі колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

on .

ronkyrs zemlj nah spilnuu dim11 квітня 2017 року в актовій залі ССШ № 17 Центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді був проведений перший етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» в якому представники Департаменту, як члени журі, привітали всіх учасників, нагородили пам'ятними подарунками та побажали успіхів та перемоги на наступних етапах конкурсу.

Взагалі, цей позашкільний навчально-виховний заклад здійснює організаційно - координаційне забезпечення роботи природоохоронного напрямку. Має свої цінності, норми та традиції. Пропаганда і впровадження природоохоронної роботи, екологічне виховання дітей, надання спеціальних знань, додаткової освіти з біології, в процесі дослідницької та практичної роботи сприяють трудовому вихованню та професійній орієнтації маленьких екологів-натуралістів.
Після конкурсу всіх гостей запросили відвідати теплицю, яка працює на базі школи. Теплиці є базою для проведення теоретичних та практичних занять, дослідницької роботи, вирощування овочевих і квітково-декоративних рослин, розсади і розмноження декоративних рослин. Цікаве те, що теплиці Центру приваблюють увагу мешканців та гостей міста різноманітністю декоративних рослин. Багато маленьких відвідувачів відкривають для себе різнокольоровий світ флори і фауни.
Педагоги Центру виховують інтерес вихованців до праці та наукових досліджень, любові до рідної природи.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»