• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Міндовкілля наголосило на важливості принципів зеленого курсу для відбудови України

on .

WhatsApp Image 2023-12-08 at 11.45.34Міндовкілля наголосило на важливості принципів зеленого курсу для відбудови України на події “Повоєнний розвиток України більш екологічні та стійкі муніципалітети”, яка відбулася 5 грудня в українському павільйоні на COP28 в Дубаї.
 
Заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Сергій Власенко, відкриваючи подію, наголосив, що повноцінне відновлення України може розпочатися лише після остаточного звільнення наших територій, але вже зараз ми маємо закласти фундамент повоєнної відбудови.
 
“План відновлення має базуватись на принципах зеленої відбудови, яка є необхідністю для подальшого економічного розвитку регіонів України, їх енергетичної незалежності та інвестиційної привабливості. Відновлення має відбуватися із залученням найсучасніших екологічних технологій, адже наше завдання – не просто повернутися на довоєнний рівень, а розбудувати нову економічну модель, яка базуватиметься на засадах сталого розвитку та зеленого курсу”, – сказав Сергій Власенко. 

Участь у події взяли експерти Угоди мерів – Схід Оксана Кисіль та Максим Верещак, а також – мери та заступники мерів міст України, які є підписантами Угоди.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»