• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Еколого-освітній захід з охорони та збереження водних ресурсів

DSCN2625Через освіту, популяризацію екологічних знань, виховання екологічної свідомості Департамент екології та природних ресурсів (далі – Департамент) активно спрямовує свою діяльність на покращення та усунення екологічних проблем.
Департаментом 5 червня 2015 року спільно з Державною екологічною інспекцією у Луганській області та Сєвєродонецьким міським центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді проведено еколого-освітні заходи з охорони та збереження водних ресурсів в рамках літньої школи для обдарованих дітей. Цей захід проводився на березі озера Чисте за участю учнів 10 класів шкіл м. Сєвєродонецька. Учні ознайомились з повноваженнями природоохоронних служб у галузі охорони водних ресурсів, отримали практичні навички щодо визначення у польових умовах вмісту кисню у воді озера.
Метою даного заходу було підвищення розвитку екологічної освіти та виховання серед молоді та залучення її до практичних дій із збереження довкілля.

Збережемо водні ресурси Луганщини

zberegemo vodni res03 березня 2015 року спеціалістами Департаменту екології та природних ресурсів Луганської обласної держадміністрації було прийнято участь у фестивалі екологічних шкільних команд зі збереження водних ресурсів України.
Цей фестиваль є першим етапом щорічного всеукраїнського конкурсу учнівської молоді на кращій колектив екологічних агітбригад. У конкурсі приняли участь 7 шкіл м. Сєвєродонецька.

Національний форум

16319193 imgdescr15 квітня 2014 року в м. Києві відбудеться семінар "Роздільне збирання побутових відходів в Україні: проблеми та перспективи". Організатори семінару - Всеукраїнська екологічна ліга та Центр муніціпальних технологій. Для участі у семінарі необхідно надіслати заповнену анкету до 04.04.2014 року. Додаткова інформація (doc)

 

Создадим чистоту своими руками - уютную территорию вокруг наших домов!

index04 апреля 2014 года в 09:00 приглашаем Вас принять активное участие в субботнике на территории Луганского дендропарка (напротив торгового центра «МЕТРО»). Сегодня территория единственного в области дендропарка находится в удручающем состоянии, этот прекрасный зеленый уголок города просто завален мусором. А когда-то удивительный кусочек земли радовал посетителей своей дивной красотой. Но в наших силах подарить парку «вторую жизнь»!

Про підтримку проведення в Україні Всесвітньої кампанії Година Землі 2014

1

Всесвітній фонд природи (WWF) звертається з проханням підтримати проведення в Україні Всесвітньої кампанії Година Землі 2014. У суботу 29 березня 2014 року о 20:30 люди у всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину землі, щоб показати необхідність об'єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Про стажування у Німеччині

images

В рамках Програми підготовки управлінських кадрів Федерального міністерства економіки та технологій Німеччини "Fit for partnership with Germany", яка реалізується в Україні Товариством міжнародного спіробітництва (GIZ) у партнерстві з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України продовжується набір кандидатів на стажування 2014 році.

Про навчання у рамках Програми "Українська ініціатива"

9032

В Україні реалізується Програма заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива". До 05.04.2014 триває Черговий набір претендентів на навчання за Програмою у 2014 році на базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»