• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Підготовлено Інформаційний довідник та карту-схему природно-заповідного фонду Луганської області

on .

IMG-d0cf184c6f210e2ce4835ad1b9d6e574-VЗ метою сприяння підвищенню екологічної свідомості населення області Департаментом комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів облдержадміністрації разом з Міжнародною неурядовою гуманітарною організацією ACTED в рамках Консорціуму Зменшення Ризиків, за фінансової підтримки Європейського Союзу підготовлено Інформаційний довідник та карту-схему природно-заповідного фонду Луганської області.
Природно-заповідний фонд Луганської області представлений заповідними територіями різних категорій, що створені для охорони рідкісних та типових, унікальних та мальовничих територій та ландшафтів, популяцій рослин та тварин, водних джерел. На цих землях встановлений обмежений режим природокористування, заборонено втручання, яке може призвести до руйнації природних комплексів та їх компонентів.
Незабаром, карти-схеми будуть передані територіальним громадам області з метою подальшого використання та збереження заповідних територій.
Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів облдержадміністрації висловлює Міжнародній неурядовоій гуманітарній організації ACTED щиру подяку за плідну співпрацю!

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»