• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Відбулася екологічна акція з прибирання прибережної зони річки Айдар

on .

123 вересня відбулася екологічна акція з прибирання прибережної зони річки Айдар у парку культури та відпочинку міста Старобільськ, яка була проведена у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.
Прибирання відбулося у межах глобальної кампанії #EUBeachCleanup – екологічної ініціативи Європейського Союзу, яка відбувається щорічно у вересні.
Такі екологічні акції набувають все більшого розвитку та  масштабу. Завдяки проведенню таких акцій, міста і села стають чистішими та кращими, змінюється відношення людей до нашого довкілля. Учасники вчаться відповідальності за місце, де живуть,  працюють та відпочивають, а також вчаться щоденно дбати про довкілля.
Прибирання прибережної зони об’єднало понад 50 небайдужих волонтерів та волонтерок, які збирали скло, пластик та сміття, аби він не потрапив в річку та не забруднював берег.
Крім того, в рамках даної акції, на території парку культури та відпочинку встановлюються контейнери для сортування сміття, лавки, ліхтарі з USB-портами (екологічне, новітнє та візуально гарне рішення для будь-якого міста. Працює автономно, не потребує живлення з мережі).

2        IMG-20210923-WA0005     IMG-20210923-WA0012       20210924 090147   IMG-20210923-WA0029

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»