• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Відбувся регіональний екологічний форум громадянського суспільства «Екологічна інституціалізація демократичного врядування в громадах»

on .

IMG-20210813-WA0004На Луганщині обговорили механізми участі громадянського суспільства в публічному управлінні на рівні місцевих громад, підвищення рівня обізнаності та залучення активних громадян і громадських організацій до вирішення місцевих екологічних проблем.

Регіональний екологічний форум громадянського суспільства «Екологічна інституціалізація демократичного врядування в громадах» відбувся 11-12 серпня 2021 року в м. Сєвєродонецьку у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Звертаючись до учасників, директор Департаменту комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергій Олейніков наголосив, що громадяни мають певні можливості впливати на управлінські рішення ще на етапі їх планування, а також контролювати їх виконання. Громадська участь – це джерело додаткового професійно-інтелектуального ресурсу для органів державної влади для ефективності їх роботи.



IMG-20210813-WA0003     IMG-20210813-WA0005    IMG-20210813-WA0001

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»