• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Проведено онлайн-семінар з Стратегічної екологічної оцінки документів державного планування.

on .

Semin SEO

05 серпня 2021 року проведено другий онлайн-семінар з питань здійснення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування для посадових осіб, райдержадміністрацій, військово-цивільних, адміністрацій та органів місцевого самоврядування відповідальних за розробку містобудівної документації.

В умовах децентралізації у регіональному та місцевому управлінні все більшого значення набуває концепція сталого розвитку, спрямована на інтеграцію економічної, соціальної та екологічної складових.

Стратегічна екологічна оцінка документів державного планування – один з нових інструментів реалізації екологічної політики, який спрямований на проведення всебічного аналізу можливого впливу планованої діяльності на довкілля і здоров'я населення та використання його результатів для запобігання або пом'якшення екологічних наслідків вже на етапі стратегічного планування.

Під час семінару, ініційованого облдержадміністрацією, розглянуто та обговорено законодавчі та процедурні аспекти у процесі здійснення стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»