• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Відбувся обласний тренінг з вивчення стану малих річок Луганщини

on .

изображение viber 2021-07-22 14-06-2822 липня 2021 року за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування урядів Данії, Швейцарії та Швеції та Луганського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся обласний тренінг з вивчення стану малих річок Луганщини на прикладі річки Красна.

Головною метою проведення тренінгу є залучення учнівської молоді області до вивчення та вирішення актуальних екологічних та природоохоронних проблем і викликів, як є в Луганській області. Велику роль у формуванні екологічної свідомості громадян має практична дослідницька діяльність в природних умовах. Екологічна освіта має починатись з об’єктів найближчого оточення, з якими дитина зустрічається у повсякденному житті. Процес навчання буде малоефективним без емоційного сприйняття дерев, птахів, світанків, квітів. Вирішити ці завдання в процесі дослідження допомагають такі екологічні проєкти.

Для продовження практичної дослідницької діяльності з вивчення стану відомому до Луганського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді було передано 2 професійні набори тестування води для точного вимірювання і моніторингу найважливіших параметрів якості водойми та озера.

изображение viber 2021-07-22 14-07-15
изображение viber 2021-07-22 14-08-53

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»