• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

15 червня 2021 року відбулось урочисте нагородження переможців та призерів творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді» 2020

on .

image15 червня 2021 року за участю голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая, начальника Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів Сергія Трофанчука, Директора Департаменту комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Сергія Олейнікова  відбулось урочисте нагородження переможців та призерів  творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді» 2020.

Вже 14 років поспіль цей творчий конкурс проводиться Сіверсько-Донецьким басейновим управлінням водних ресурсів за сприяння Державного агентства водних ресурсів України разом з облдержадміністрацією.

До участі запрошувалися учні та студенти Луганської, Донецької та Харківської областей, які мріють бачити річки свого дитинства чистими і готові докласти до цього власних зусиль! Цього року на конкурс надійшло понад 500 творчих робіт. Це малюнки і фотографії, мотиваційні розробки і літературні твори, дослідницькі роботи, вірші, казки.

Присутні гості – заступник голови облдержадміністрації Наталія Романенко та Директор Департаменту освіти і науки Юрій Стецюк привітали талановиту, а головне – екологічно активну молодь Луганщини! Вітаємо всіх, хто справді турбується про стан довкілля, про чистоту берегів та якість води у водних об’єктах регіону!

15 06 2021 2      15 06 2021 3      

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»