• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

12 квітня стартує четверта Всеукраїнська акція "Зробимо Україну чистою!"

on .

1Сама ідея проведення масштабного проекту була започаткована у 2008 році в Естонії. Сьогодні це є наглядним прикладом, коли не лише в теорії, а й на практиці понад 8 500 000 людей у 108 країнах світу приймають активну участь у збереженні та очищенні нашої планети від сміття. Акція «Зробимо Україну чистою!» відноситься до всесвітнього руху «Let's do it world!» та є вагомим еколого-просвітницьким заходом дбайливого ставлення до оточуючого середовища.

 Для Україні це достатньо нове екологічне свято, адже акція була розпочата лише у 2011 році та об'єднала понад 20000 людей з 56 міст України. Але з кожним роком все більша кількість населених пунктів залучається до прибирання. В цьому році 250 000 учасників з усіх областей України матимуть змогу проявити відповідальність перед нашою державою.
Так з кожним роком, за допомогою суспільно-спрямованої праці на збереження сталого довкілля, українська спільнота стає все більш екологічно культурною та свідомою.
Департамент екології та природних ресурсів Луганської облдержадміністрації спільно з організаторами Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!» звертаються до небайдужих мешканців нашого міста та просить долучитися до нашої великої справи з наведення порядку та благоустрою, та направити свої сили на збереження природи, адже її доля у наших руках.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»