• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Презентації Міжрегіонального семінару зі сприяння розробленню ефективного національного та регіональних планів дій з адаптації до зміну клімату

on .

seminar po climatu

  1. "Діяльність з адаптації до зміни клімату: проблеми розроблення Національного плану" - Шмурак Анатолій Леонідович, Начальник відділу реєстру, інформаційного та технічного забезпечення Держекоінвестагентства (ppt)
  2. "Досвід Європейського Союзу в адаптації до зміни клімату та застосування його в Україні" - Ганна Плотникова, Організація з безпеки та співробітництва в Європі (ppt)
  3. "Досвід Німеччини у розробленні стратегії та регіональних планів адаптації до зміни клімату" - Мещерякова Галина Анатоліївна, координатор проектів Регіонального Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі (ppt)
  4. "Адаптація до зміни клімату в країнах Східної Європи і Центральної Азії (за матеріалами Світового банку)" - Тихий Володимир Олексійович, незалежний експерт (ppt)
  5. "Регіональні прояви глобальної зміни клімату в Україні. Проекції зміни параметрів кліматичної системи України до середини XXI століття" - Польовий Анатолій Миколайович, професор, доктор геогр. наук, зав. кафедрою Одеського державного екологічного університету (ppt)
  6. "Динаміка клімату сходу України і проблеми адаптації" - Соколов Іван Дмитрович, професор, доктор біол. наук, завідувач кафедри біології рослин Луганського національного аграрного університету (ppt)
  7. "Економічні аспекти адаптації сільського господарства регіону до прогнозованих змін агрокліматичних показників" - Марков Руслан Валентинович, к.е.н., координатор в Луганській області проекту ЄС "Степове біорізноманіття", викладач Луганського аграрного національного університету (ppt)
  8. "Програми малих грантів Глобального екологічного фонду, ПРООН в Луганській області для адаптації до змін клімату" - Ширяєв Володимир Вікторович, член керівного комітету Програми малих грантів Глобального екологічного фонду, ПРООН (pdf)

Фото

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»