• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Засідання робочої групи

on .

CEO roboha grupa12.10.2018 р. введений в дію Закон України від 20.03.2018 р. № 2354-VIII «Про стратегічну екологічну оцінку» та наказом Мінприроди від 10.08.2018
№ 296 затверджені «Методичні рекомендації із здійснення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування».
Про це доповів начальник управління екології та природних ресурсів Олег Тіхонов на засіданні робочої групи з питань доцільності підготовки проектів програм та фінансування діючих за рахунок обласного бюджету. Стратегічна екологічна оцінка є правовим інструментом попередження шкідливих екологічних наслідків, більш сучасним та наближеним до європейських стандартів. Важливим є те, що тепер стратегічна екологічна оцінка здійснюється ще до початку реалізації будь-якого документу державного планування, а не на етапі його затвердження.
Управлінням на офіційній веб-сторінці створено розділ стратегічної екологічної оцінки, в якому більш докладно можна ознайомитися з законодавством та методичними рекомендаціями щодо проведення СЕО.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»