• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Екологічний фестиваль "Земля - наш спільний дім".

on .

eco festival4 квітня представники Управління екології та природних ресурсів були запрошені до Сєвєродонецького міського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді на базі ССШ № 17, в якому проходив фестиваль колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». Тема фестивалю «Раціональне природокористування».

Участь прийняли колективи закладів загальної середньої освіти № 6, 16, 17, 20 та колегіум.

Колективи презентували еколого-просвітницьку та природоохоронну діяльність, проведену протягом навчального року. Виступи кожної команди поєднували різні жанри: спів, танець та інше.

Гарного настрою та бадьорості учасникам фестивалю надав військовий оркестр 53 окремої механізованої бригади.

Разом представниками Відділу освіти Сєвєродонецької міської ради, Благодійного фонду Олексія Кунченко «Заради майбутнього», державного підприємства «Сєвєродонецьке лісомисливське господарство» ми оцінили виступи команд та нагородили учасників фестивалю грамотами та призами за номінаціями.

Як чудово, що у Сєвєродонецьку є талановита молодь, яку хвилюють екологічні проблеми та готова захищати природу. Адже їх девіз: «Екологія починається з кожного». Щиро дякуємо Зєльській Олені Миколаїнні та всьому колективу СМ ЦЕНТУМ за організацію фестивалю, за екологічне виховання дітей, за підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності, формування екологічної культури учнівської молоді, активізацію екологічного руху в м. Сєвєродонецьку та за чудовий настрій, який нам подарували!

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»