• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Засідання колегії

on .

30 березня відбулося засідання колегії Управління екології та природних ресурсів Луганської облдержадміністрації за участю заступника голови облдержадміністрації Вадима Данієляна. Були розглянуті такі питання:

«Про підсумки природоохоронної роботи у 2017 році та основні напрями діяльності на 2018 рік.»
Начальник управління, голова колегії Тіхонов О.В доповів про стан природного середовища Луганської області, про наявні проблеми у сфері природокористування та можливі шляхи їх вирішення.

Також заслухали виступи
Трофанчука С.І. – начальника управління Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів щодо щодо діяльності Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів у 2017 році та напрямки роботи на 2018 рік; Полякова О.А. – начальника Управління Державного агентства рибного господарства у Луганській області; Руденка С.П. – заступника начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області; Запару В.В. – начальника відділу лісового та мисливського господарства Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Мусатова А.Є. головний спеціаліст відділу моніторингу та поводження з відходами доповіла про «Функціонування державної системи моніторингу довкілля на регіональному рівні»

Під час заходу підбито підсумки природоохоронної роботи у 2017 році та визначено основні напрями діяльності на 2018 рік. Роботу Управління визначено задовільною!

kolegij 1

kolegij 2

kolegi 3

kolegij 4

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»