• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Щодо втілення екологічних (зелених) технологій

on .

Відповідно до реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій ДГІ «Держекоінвест» здійснювало реалізацію проекту «Впровадження раціонального споживання енергії з використанням сучасних високоефективних технологій на території ДНУ «Міжнародний дитячий центр «Артек» (далі - Проект).
Проектом передбачено встановлення сонячної електростанції потужністю 1 МВт на фотоелектричних елементах та світлодіодного освітлювального обладнання і системи візуалізації енергозберігаючих процесів для підвищення обізнаності відвідувачів щодо високотехнологічних та енергоефективних технологій.
В рамках реалізації Проекту було закуплено обладнання, частина якого залишилась на окупованій території АР Крим (сонячні панелі), а інше обладнання, яке не було встановлене, знаходиться на зберіганні постачальника ТОВ «Еліос стратегія» у м. Дніпро. Загальна вартість обладнання складає
32 611615,17 грн. Не встановлене обладнання являє собою інвертори та інші комплектуючі допоміжні матеріали (довідка додається)
Зацікавлені підприємства (або суб'єкти господарювання) у використанні згаданого обладнання в альтернативних проектах можуть звернутися для отримання інформації до Департаменту екології та природних ресурсів за тел: (06452) 44068, або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додаток: довідка щодо обладнання по Проекту на 2 арк. (pdf)

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»