• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Щодо електронних версій паспортів МВВ та реєстрових карт ОУВ та ООУВ

on .

Відповідно до пункту «ї» статті 17 Закону України «Про відходи» та на виконання Наказу Міністерства екології та природних ресурсів України «Про затвердження змін до деяких наказів Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України щодо поводження з відходами» від 25.01.2016 № 25 (далі – Наказ), власникам місць видалення відходів (МВВ) та власникам об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів (згідно переліків) необхідно надати до Департаменту екології та природних ресурсів у термін до 30.09.2016 актуалізовані версії паспортів МВВ та реєстрових карт об'єктів утворення відходів (ОУВ) та об'єктів оброблення та утилізації відходів (ООУВ) в електронних форматах, затверджених Наказом, та геоінформаційні координати (у десятинному форматі з точністю 6 знаків після коми) зазначених об'єктів поводження з відходами.

Для визначення геоінформаційних координат можливе використання ресурсу GoogleMap на сайті https://www.google.com.ua/maps/.

Для цього:
1) знайти необхідний об'єкт на мапі;
2) вибрати у контекстному меню правої кнопки миші опцію «Что здесь»;
3) опуститись та зафіксувати пару координат внизу мапи;
4) ці два числа формату 00,000000 та 00,000000 і є координатами широти та довготи об'єкта.

Зазначену інформацію необхідно надати у паперовому вигляді та надіслати електронні формати паспортів МВВ та реєстрових карт ОУВ та ООУВ на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Бланк МВВ (xls)

Бланк ООУВ (xls)

Бланк ОУВ (xls)

Перелік власників МВВ, що містяться у реєстрі (xls)

Перелік ОУВ, що містяться в реєстрі (xls)

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»