• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Міжнародна інвестиційна конференція – 7-й Сараєвський бізнес-форум.

on .

sarayewskiy biznes-forumОсоблива перевага вказаного заходу полягає в широкій представленості на європейському майданчику близькосхідних ділових та фінансових кіл. Протягом останніх п'ятьох років у форумі брали участь Президент Туреччини Р.Т.Ердоган, прем'єр-міністри Сербії А.Вучич, Малайзії Т.М. бін Мохамад, Туреччини А.Давутоглу, заступник держсекретаря США Дж.Стейнберг, міністри фінансів ОАЕ, Саудівської Аравії, керівники групи Ісламського банку розвитку, Ісламської ТПП та інші високопоставлені чиновники і бізнесмени.


Головні сфери зацікавленості, які щорічно обговорюються на форумі: енергетика, інфраструктура, ІТ та комунікації, сільське господарство і харчова промисловість, освіта. Учасники форуму мають бути підготовлені до роботи та спроможні надати партнерам пропозиції і рекламну продукцію. Спілкування учасників проводиться англійською, німецькою, італійською, арабською та турецькою мовами.


З матеріалами Міжнародної інвестиційної конференції - 7-го Сарасвського бізнес-форуму та контактними даними можна ознайомитись на сайті: www.sarajevobusinessforum.com, а також у додатку. Додаткова інформація щодо умов участі та учасників заходу розміщена за наступним web-посиланням: www.hamburq-meese.de.

Додаток: лист Міністерства закордонних справ України (jpg).

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»