• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

На Луганщині відбувся круглий стіл юних екологів

on .

49319 жовтня 2012 року у Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Луганській області відбувся круглий стіл на тему: «Досвід та перспективи в питаннях охорони довкілля». Метою круглого столу є об'єднання студентів та молодих вчених, які займаються проблемами навколишнього середовища і намагаються вирішити їх за допомогою екологічних знань, обговорити найбільш важливі питання з молодими колегами. У заході брали участь учнівська молодь, співробітники Держуправління, представники засобів масової інформації, громадських і екологічних організацій.

Ще напередодні круглого столу студенти та учні надсилали презентації та тези своїх досліджень на заздалегідь запропоновані нагальні теми. На початку проведення засідання Перший заступник начальника Держуправління Олексій Савенко привітав всіх присутніх з першим заходом такого формату, який проходить на конкурсній основі серед молоді та підкреслив, що громадська робота Держуправління спрямована на те, щоб зробити екологію "модною" темою серед молоді. Діти мали змогу спілкуватися з членами журі, а також з іншими учнями під час доповіді та дискусії.

Після закінчення рейтингового оцінювання, компетентне журі конкурсу не залишило без уваги жодного з учасників, які захищали свої роботи. Переможці конкурсу отримали дипломи, грамоти, цінні й корисні призи від Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Луганській області.

За результатами конкурсу :

І місце посіла учениця 10 класу Желтянської ЗОШ І-ІІІ ступеней Слов'яносербської районної ради Луганської області Мовенко Ганна Вадимівна з темою доповіді «Дослідження екологічних проблем Луганщини через діяльність вартовців по екологічній стежці».

ІІ місце - студент 4 курсу ЛНУ ім. Шевченка, факультету природних наук, кафедри географії Шепітько Василій з темою доповіді «Дослідження фауни території півночі Луганської області».

ІІІ місце - учень 9 класу Веселогірської ЗОШ І-ІІІ ступеней Слов'яносербської районої ради Луганської області Абраамян Давід з темою доповіді «Відновлення лісів зелених зон в «ДП Луганське ЛМГ Веселогірське лісництво».

Роботи всіх учасників круглого столу настільки ґрунтовні і корисні, що вони потребують більш ретельного висвітлення, як справжній дитячий екологічний рух, який може якісно змінити екологічний стан довкілля країни.

Фотогалерея

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»