• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

На Луганщині відбувся обласний фестиваль «Свіжий вітер».

on .

5558 червня 2013 р. в с. Жовте Слов'яносербського району Луганської області відбувся всеукраїнський фестиваль екологічної творчості молоді «Свіжий вітер». Департаментом екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації взято участь у складі журі в номінаціях «Екологічний театр» та «Екологічна мода».

Осередки організованої громадськості закликають всіх небайдужих до проблем охорони довкілля юних громадян України, дитячі та юнацькі організації природоохоронного спрямування проявити свої творчі потенціали, ініціативу та активність.

Учасниками фестивалю стали колективи навчальних закладів, на базі яких створені осередки Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта».

Діти представили театральні композиції на тему «Екологічна стежина – шлях до здорового довкілля», якими продемонстрували актуальність екологічних проблем на Луганщині.

Колективи-учасники забезпечили свої виступи власними костюмами, зроблені власноруч з природного матеріалу або матеріалів вторинного використання, записами фонограм, реквізитами для оформлення своїх виступів.

Виступи учасників справді привернули увагу до постановки та розв'язання екологічних проблем.

Перше місце в номінації «Екологічний театр» зайняв Петровеньківський селищний осередок та в номінації «Екологічна мода» - Олексіївський селищний осередок «Екологічної варти». Всі конкурсанти були нагороджені призами та почесними грамотами.

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»