• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Приїзд Міністра екології та природних ресурсів України О. А. Проскурякова на Луганщину

on .

55620 червня 2013 року Міністр екології та природних ресурсів України О. А. Проскуряков відвідав з робочим візитом Луганську область. Основною метою зустрічі була участь у Раді Регіонів під головуванням Президента України В.Ф. Януковича щодо обговорення взаємодії Мінприроди з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та бізнесом.

Під час робочої поїздки Міністр зустрівся зі співробітниками Департаменту екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації та Державної екологічної інспекції у Луганській області і відповів на запитання стосовно реалізації екологічної політики в умовах сучасної системи реформування, відзначивши ефективну роботу всіх структур і організацій, спрямовану на охорону навколишнього природного середовища та раціональне природокористування.

Разом з тим делегація у складі Міністра екології та природних ресурсів України Проскурякова Олега Альбертовича, голови Державного агентства екологічних інвестицій Гончаренко Дмитра Вікторовича, директора Департаменту екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації Арапова Олександра Анатолійовича, начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області Гацько Анатолія Анатолійовича в рамках візиту ознайомилася з результатами реалізації проектів за схемою зелених інвестицій в Україні на прикладі середньої загальноосвітньої школи № 30 та взяла участь в урочистому введенні в експлуатацію газотурбінної електростанції на ПАТ «АМК».

Міністр високо оцінив реалізовані в Луганській області проекти, високий рівень подолання критичних екологічних проблем, підтримку громадськості у збереженні довкілля та додав, що Луганщина володіє значним потенціалом, здатним втілити ще багато унікальних проектів

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»