• 1
  • 2
  • 3

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ, МАЙНОВИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ

Повідомлення

on .

222Луганська обласна державна адміністрація ПОВІДОМЛЯЄ про призначення додаткового терміну подачі до Центру адміністративних послуг заяв та комплектів матеріалів обумовлених п. 12 постанови Кабінету Міністрів України № 1218 від 03.08.1998 «Про затвердження порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів», із змінами внесеними постановою № 748 від 07.08.2013 (далі – Постанова) та ст. 7 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» для отримання дозволу на розміщення відходів у 2014 – 2016 роках.
Власники відходів, які з поважних причин не отримали у встановлені законодавством строки дозвіл на розміщення відходів, можуть подати комплект матеріалів до Центру надання адміністративних послуг у м. Луганську в терміни з 25 листопада до 20 грудня 2013 року.

УВАГА!
До комплекту матеріалів надається лист-інформація з викладеними причинами неотримання дозволу на розміщення відходів у терміни встановлені Постановою.
Враховуючи те, що дозвіл на розміщення відходів надається на 3 роки «Довідка про нормативно допустимі обсяги утворення відходів» повинна надаватись на умовний рік, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи – на період 2014-2016 роки (на термін дії дозволу).
На підставі отриманого дозволу на розміщення відходів, відповідно до вимог п.14 Постанови, Вам необхідно підготувати ліміт на утворення та розміщення відходів на термін дії дозволу та надати його на затвердження до Луганської обласної державної адміністрації з 23 грудня до 27 грудня 2013 року. Для затвердження ліміту на утворення та розміщення відходів Вам необхідно надати лист – звернення на ім'я заступника голови Луганської обласної державної адміністрації А.В. Репицького, копію дозволу на розміщення відходів (на один рік (в разі отримання дозволу на розміщення відходів до 01.07.2013) або на три роки), 2 примірника лімітів на утворення та розміщення відходів на термін дії дозволу на розміщення відходів.

Матеріали надаються на адресу Луганської обласної державної адміністрації (м. Луганськ пл. Героїв ВОВ, 3)

© Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин,
екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації

www.eco-lugansk.gov.ua

Підтримка сайту — Студія «Зіна дизайн»